ZAŠTO BAŠ MI?

DIE WEGE ENTSTEHEN DADURCH, 

DASS MAN SIE GEHT.

KAFKA

Naš tim
Priča o imenu...

Ime "Aktuell" nastalo je kao izraz naše potrebe da konstantno budemo na pragu novih saznanja i ideja u oblasti metodike nastave nemačkog jezika, da budemo stalno aktuelni. Inovativnost, kreativnost i energija naše su glavne odlike. Aktuell  znači želja da se bude u toku, da se prate nova saznanja i dostignuća i da se napreduje.

 

Aktuell postoji već punih 15 godina, od 2004. Od samih početaka bavimo se metodikom nastave i konstantno se usavršavamo.  Sami smo kreatori modela nastave koji se sprovodi u našem Centru.

 

Naš dugogodišnji moto "Progovorite na nemačkom" mnogima je i dan danas inspiracija...

Mnoge naše kolege kod nas su stekle prva praktična iskustva i osnovu za svoju dalju uspešnu karijeru profesora nemačkog jezika. Podelićemo sa Vama jednu lepu uspomenu...

Iz naše knjige utisaka:

Dunja Tanasković

B2

B2 Deutschkurs, den ich bei der Sprachschule Aktuell besucht habe, hat mich sehr gut für meinen Umzug nach Deutschland vorbereitet. Die Atmosphäre im Unterricht und zielgerichtetes Lernprozess mit netten Leuten und unserer tollen Lehrerin sind nach drei Jahren noch frisch in meiner Erinnerung. Grüße an unsere Lehrerin Borjana und liebe Freundinnen Jelena, Jovana, Anja, Daniela und Sonja :)!

Jelena

B1

Mit jeder Sprache, die du kannst,

bist du ein Mensch mehr.

Deshalb ist es gut, Fremdsprachen zu lernen,

und es ist besonders gut, in "Aktuell" zu lernen! :)

Danka Panić

B2

Meni se sve dopalo kod vas i drago mi je da sam upisala baš tu školu, Aktuell :)! Najviše mi se dopala atmosfera u školi i to što je profesorica uvek bila raspoložena i prijatna kao i svi zaposleni. Ispiti su bili primereni gradivu koje se radilo. Zadovoljstvo mi je bilo družiti se sa vama, sve je tako brzo proletelo!

Dora Drča

B2

Pripreme za polaganje ispita su iste kao na Goetheu i vrlo ciljane. Kurs je odličan, nije razvučen, i prenosi se suština. Zaista za svaku preporuku!

Anja

B2

Aktuell je mesto gde se stiču nova znanja i prijateljstva! Aktuell ist der Ort, wo neue Kenntnisse und Freundschaften erworben werden!

Ankica

B2

Die Atmosphäre ist freundlich und gemütlich, obwohl unsere Lehrerin Dragana uns alles gründlich lehren möchte.

Bojana

A2

Škola je super, dobro organizovana nastava, profesorica prijatna, posvećena, temeljna. Alles ist so toll!

Please reload

Brankica Gavrilović

Diplomirala na Katedri za nemački jezik Filozofskog fakulteta u Novom Sadu 2003. godine. Osnivač, idejni tvorac i direktor Nemačkog Jezičkog Centra Aktuell. Pasionirani metodičar i konstantan tragač za novim idejama u nastavi i novim profesionalnim izazovima.

Borjana Vučurević

Diplomirala na Katedri za nemački jezik Filozofskog fakulteta u Novom Sadu 2009. godine. Zaposlena na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu. U Aktuellu aktivan saradnik od 2008. godine. Pozitivna, vedrog duha, uvek nasmejana, konstruktivna u rešavanju problema. Profesionalna, sistematična, odgovorna i omiljena u kolektivu. 

Dragana Polovina

Diplomirala na Katedri za nemački jezik Filozofskog fakulteta u Novom Sadu 2002. godine. Zaposlena u Gimnaziji u Bačkom Petrovcu. U Aktuellu aktivan saradnik od osnivanja do danas. Sudionik u najranijim metodičkim eksperimentima. Poseduje ogromno iskustvo u radu sa polaznicima kurseva do najviših nivoa. Krase je izuzetna odgovornost, posvećenost i profesionalnost u radu.

Please reload

15

godina iskustva

Hiljade

zadovoljnih 

polaznika

konstantna

konverzacija

na nemačkom 

jeziku

kreativan,

profesionalan

i efikasan

tim

vaš apsolutni 

uspeh!

Wer fremde Sprachen nicht kennt, weiß nichts von seiner eigenen.‘‘

 

Johann Wolfgang von Goethe

Copyright 2016 Aktuell - nemački jezički centar. Sva prava zadržana.