Budi drugačiji!

Kursevi za srednjoškolce u Aktuellu

održavaju se SUBOTOM 

u poslepodnevnim časovima, i to:

1 x 90 minuta ili

2 x 90 minuta.

 

KEINE SORGE KURS =

KURS BEZ BRIGE 

 

KURS ZA TINEJDŽERE

(od 14-17 godina)

 

    Dok gradivo u školi postaje sve obimnije i suvoparnije, kod nas deca i dalje uče baš ono što treba i kako treba. Istovremeno već dovoljno veliki da ih interesuju "velike" teme, a i dalje dovoljno mali da uživaju u učenju kroz igru, muziku, filmove. Tinejdžerima treba pružiti dovoljno slobode i ne opterećivati ih krutim gramatičkim pravilima. To je siguran put ka uspehu.

    U ovom uzrastu deca već mogu da se pripremaju za polaganje ispita Goethe instituta, koji će im svakako biti potrebni ukoliko se odluče za studij u inostranstvu.

    Naša filozofija komunikacije i ovde u potpunosti dolazi do izražaja. Kada sledeći put odete na godišnji odmor negde u inostranstvo, Vaše će Vas dete iznenaditi sposobnošću komunikacije na nemačkom jeziku!

 

Studiranje u Nemačkoj i Austriji

Mnogim srednjoškolcima je krajnji cilj učenja nemačkog jezika upravo ideja o studiranju u inostranstvu. Za mnoge je noćna mora, a roditeljima često potpuna nepoznanica kako da pronađu odgovarajući univerzitet, smer i predmet studiranja, a i pitanja vezana za propise i dokumentaciju često pretstavljaju problem budućim studentima. Konačno, gde stanovati ili koliki su troškovi života, dodatna su tema.

 

Pokušaćemo da vam olakšamo potragu, razumevanje funkcionisanja obrazovnog sistema u Nemačkoj i Austriji, kako biste što manje lutali u moru informacija...

Nekoliko adresa nikako ne treba obići:

 

Pregled nivoa

kurseva nemačkog jezika i

ispita Goethe-Instituta

 

Koliko ste upoznati sa ispitima Goethe instituta?

U ovom uzrastu moguće je polagati ispite do nivoa B1. Oni su tematski prilagođeni uzrastu i preporučuje se da se polažu do 17. godine.

Najvažniji podatak je da su diplome Goethe instituta priznate u celom svetu, bez obzira u koje svrhe vam je potreban dokaz o znanju nemačkog jezika.

Mogu Vam zatrebati ukoliko poželite da studirate u Nemačkoj ili Austriji...

Svi naši kursevi pripremaju vas za njihove ispite

 

Učenje nemačkog online

Želite više? Želite još?

Izuzetna je ponuda online kurseva, serijala za učenje, video i radio programa koji vas u zavisnosti od nivoa znanja vode korak po korak kroz nemački jezik. 

Nudimo vam pregled najuticajnijih internet portala, od kojih svaki pruža beskrajne mogućnosti da vreme provedeno na internetu bude na radost ne samo vama, nego i vašim roditeljima ;). Uživajte!

Copyright 2016 Aktuell - nemački jezički centar. Sva prava zadržana.