English for Kids

Dobrodošao u naš

English Kids Activity Centre!

Ovde se možeš izvrsno zabaviti dok istovremeno i govoriš engleski i proučavaš zabavne teme iz raznih predmeta!

Izaberi neku od brojnih aktivnosti, zabavnu nauku ili istoriju, umetnost ili snimanje animiranih filmova, a sve uz najzabavnije eksperimente koje možeš i sam da smišljaš!

Zanima te o čemu se radi? 

Dođi i poseti nas u našem

English Kids Activity Centre!

OČEKUJEMO TE!

 • Učenje kroz igru

 • Projektna nastava

 • Engleski u upotrebi
 • Diznijeve priče

 • Pozorište lutaka

 • Snimanje filmova

 • Zabavna nauka

Za roditelje

 • Mesečno plaćanje

 • Popust za rane uplate

 • Izveštaj o napredovanju učenika

 • Korisno i aktivno provedeno vreme uz kvalifikovan i visoko obrazovan nastavni kadar

 • Izvrsna priprema za buduću bilingvalnu nastavu

 

Pored onih koji žele da pohađaju kurseve engleskog jezika u skladu sa uzrastom i nivoima znanja, sve više je dece koja solidno govore engleski, odlično razumeju i u stanju su da komuniciraju na najrazličitije teme.

Za takvu decu osmišljen je poseban

ENGLISH ACTIVITY CENTRE

u kome se sa decom radi u vidu projektne nastave na teme iz prirodnih i društvenih nauka, isključivo na engleskom jeziku.  Teme se obrađuju kroz najrazličitije metode - snimanje animiranih filmova, igrokaza, kreativno pisanje, likovno izražavanje, uz konstantan zabavan istraživački rad iz različitih naučnih oblasti - hemije, fizike, astronomije, ekologije, ali i istorije ili književnosti... a sve na engleskom jeziku, uz kvalifikovane mentore koji će pomagati da se engleski usavršava i postepeno oblikuje. Biće to izvrsna priprema za buduće đake bilingvalnih odeljenja, ali i sve one koji uskoro žele da znanje engleskog jezika primene u različitim oblastima.

Akcenat je na primenjenom znanju, građenju samopouzdanja kod dece njihovim aktivnim učestvovanjem u kreiranju svakog pojedinačnog projekta.

Ko može da učestvuje u

ENGLISH ACTIVITY CENTRE?

Sva deca koja prevazilaze "propisan" nivo znanja engleskog jezika za svoj uzrast i ​bez ustručavanja komuniciraju na engleskom jeziku. Od dece se ne očekuje savršeno poznavanje gramatičkih struktura, već aktivna primena jezika i solidno razumevanje.  

Deca će pre svega biti usmeno testirana za proveru mogućnosti učestvovanja u Activity Centre.

Takođe, deca iz redovnih grupa koja pokažu brži napredak biće preporučena za prelazak u English Activity Centre.

If you already speak English,

then WELCOME  TO our

It's great fun to learn at

ENGLISH ACTIVITY CENTRE!

Umesto klasičnog kursa engleskog jezika, hajde da se zabavimo izvrsnim projektnim učenjem!

Možeš da naučiš apsolutno sve što te zanima na engleskom jeziku, dovoljno je da predložiš temu i sa svojim drugarima iz grupe osmisliš projekat kroz koji ćeš doći do željenog cilja. Ne brini, nastavnik će sve vreme biti uz tebe i pomagati gde god zatreba! Ako te zanimaju prirodne nauke – nauči nešto o astronomiji, hemiji, fizici, ili pak postani ekspert za istoriju ili geografiju, bavi se umetnošću i pokaži koliko si genijalan i kreativan! Završen projekat moći ćeš da predstaviš kroz kratak video, ili animaciju, ili predstavu, ili umetničku izložbu, ili... kako god poželiš! I sve to NA ENGLESKOM JEZIKU!

Očekujemo te na promotivnim radionicama u toku avgusta, gde ćemo ti pokazati šta sve možeš da naučiš, a potom nastavljamo druženje u toku cele školske godine!

Budi deo našeg  KIDS ACTIVITY CENTRE!

 

Redovni kursevi engleskog jezika za decu

Svi naši jezički kursevi bazirani su na jedinstvenoj metodi  Projektnog Učenja objedinjujući pritom Metodu otvorenog učenja, Montessori metodu i Lozanov metodu, koje prepoznaju najbolje u svakom detetu, jačajući njegovo samopouzdanje  i aktivirajući ga. Učenje kroz igru i istraživanje izuzetno popravlja govorni engleski jezik, na istovremeno lak i efektan način.

Naš metod

Naši kursevi namenjeni su isključivo deci

ŠKOLSKOG UZRASTA.

Deca će pre upisa na kurseve biti testirana kako bi se utvrdio nivo znanja.

Trudimo se da poštujemo princip formiranja   grupa po uzrastu.

Vršnjačke grupe su idealno okruženje za svako dete.

U grupi vršnjaka dete se oseća jednako i prihvaćeno i najbrže napreduje.  

NAGRADNA IGRA! 

"Šta je za tebe ZABAVNO UČENJE?"

Ako imaš ideju kako bi odgovorio na pitanje šta je za tebe zabavno učenje, ili kako ti zamišljaš zabavno učenje,  napiši to u nekoliko rečenica i pošalji nam svoje ideje na mail: aktuell@neobee.net najkasnije do 15.9.2018.

Izabraćemo najkreativniji odgovor i nagradićemo ga besplatnim mini kursom engleskog ili nemačkog jezika po tvojoj želji u našem Kids Activity Centre!

Budi baš ti srećan dobitnik!

 

Gallery

Copyright 2016 Aktuell - nemački jezički centar. Sva prava zadržana.